Bikken en Klikken

Bikken en Klikken

Speuren naar verborgen geheimen van de stad tijdens dit stadsuitje!

Vanaf

€ 29,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
GPS Menutocht

GPS Menutocht

Kaartlezen niet uw ding? Oriënteren met een GPS – iedereen kan het!

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
Budget Uitje

Budget Uitje

Kies één van onze stadsuitjes en eindig met een heerlijk pizza arrangement

Vanaf

€ 31,00

per persoon
5 uur
v.a. 12
App in the City

App in the City

Interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto- en filmopdrachten!

Vanaf

€ 33,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Criminal City Game

Criminal City Game

Ontdek de dark side of town met deze maffia game!

Vanaf

€ 33,50

per persoon
5 uur
v.a. 12
Bedrijfsuitje Nijmegen

Teambuilding Nijmegen

Teambuilding voor een all-in prijs

Nijmegen is de stad bij uitstek voor uw bedrijfsuitje Nijmegen. Er is voor ieder wat wils. Voor jong en oud. Het is een historische stad van vroeger die nog altijd vele charmes heeft.

De geschiedenis wordt in de stad niet vergeten, maar gekoesterd in prachtige historische gebouwen, parken en musea. De stad is de tiende grootste stad van Nederland. Leuk om te zien is dat je in Nijmegen verschillende hoogtes hebt in de stad.

Uitjes en Eten organiseert diverse speur- en puzzeltochten door deze prachtige stad. Wij combineren een bedrijfsuitje Nijmegen met heerlijk eten en drinken. Kijk snel hieronder voor de mogelijkheden!


Specialist in groepsuitjes

Een bedrijfsuitje in Nijmegen? Voor Uitjes en Eten is dit geen probleem. Wij verzorgen graag de gehele dag voor u. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteit tot catering, wij regelen het allemaal voor u.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Nijmegen bedrijfsuitjes. Uitjes en Eten doet dit door heel Nederland. Op zoek naar een andere perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje? Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Haarlem, groepsuitjes in Volendam, of afdelingsuitje in Breda.

Personeelsuitje Nijmegen

Personeelsuitjes Nijmegen? Nijmegen is de juiste keuze voor uw personeelsuitje. De oudste stad van Nederland vele mogelijkheden voor een origineel personeelsuitje. Wij van Uitjes en Eten zorgen voor een verrassend, gezellig en vooral onvergetelijk personeelsuitje in historisch Nijmegen.

Groepsuitje Nijmegen

Nijmegen is een uitermate geschikte stad voor een groepsuitje, familieuitje of een vriendenuitje. Uiteraard heeft Uitjes en Eten veel ervaring met alle soorten groepsuitjes.

Puzzeltocht Nijmegen

Historisch Nijmegen is de ideale plaats voor een verrassende en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten biedt dan ook originele en unieke tochten in combinatie met heerlijk eten en drinken. Gedurende de puzzeltocht of speurtocht worden de leukste plekjes van Nijmegen bezocht. Een puzzeltocht oubollig? Bij Uitjes en Eten in ieder geval niet.

GPS tocht Nijmegen

De GPS Tocht door de oudste stad van Nederland Nijmegen is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen en zijn er verschillende leuke opdrachten.

Teambuilding Nijmegen

Teambuilding in het veelzijdige en mooie Nijmegen. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leert kennen in het oude Nijmegen. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.

Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Scroll naar boven